Ajutaţi ca Radio Maria să ajungă în cât mai multe case


radio_maria

Pentru ca Radio Maria să ajungă în cât mai multe case am fost sesizaţi că există posibilitatea şi pentru cei care sunt abonaţi prin cablu la UPC. E de-ajuns să telefoneze, să depună cereri la sediile acestei companii sau să trimită email la adresa contact@upc.ro.

Doamna Paula Bişoc din Botoşani ne-a semnalat că a încercat să obţină introducerea postului Radio Maria în grila de programe a companiei de cablu tv. UPC. În acest sens a scris prin email la adresa contact@upc.ro: „Se mai pot adăuga posturi radio la meniul Radio pentru cei care au MediaBox? Pentru celelalte confesiuni religioase aveţi programe TV, pentru catolici nu aveţi nimic! Dacă se poate vă rog să adăugaţi în lista de programe radio postul Radio Maria”.

Răspunsul din partea UPC, printre altele, spune: „Vă asigurăm că vom ţine cont de sugestia dumneavoastră privind introducerea postului Radio Maria în grila noastră şi că aceasta va fi inclusa în planurile noastre pentru viitor. În măsura în care înregistrăm solicitări în acest sens şi din partea altor clienţi, sperăm să o soluţionăm favorabil”.

Aşadar, dacă sunteţi clienţi UPC, este suficient să solicitaţi introducerea în grila de programe a Radioului Maria (la cel mai apropiat sediu UPC, prin telefon: 031.1000.872 sau prin e-mail: contact@upc.ro).

Între timp Radio Maria poate fi ascultat în Moldova pe frecvenţa 12687 MHz (prin intermediul DIGI), pe frecvenţa 89,6 FM (în zona Bacăului) şi 1485 AM (în zona Romanului), sau online prin www.radiomaria.ro.

Fără a fi nevoie de internet sau receptor radio, postul Radio Maria poate fi ascultat şi prin intermediul oricărui telefon, fix sau mobil (orice model, nu neapărat smartphone), apelând numărul 031/5040405. Tariful este normal pe minut, echivalent tarifului pentru minute naţionale al reţelei din care apelaţi. Nu este un număr cu suprataxă, nu sunt alte costuri suplimentare.

La 25 martie 2016, Radio Maria a împlinit 10 ani de transmisie în România. Din catedrala romano-catolică din Iaşi primele transmisii în direct au început în luna aprilie 2009. La 21 noiembrie 2009 a fost inaugurat studioul regional de la Iaşi, iar la 17 octombrie 2014 cel de la Bacău. La 10 decembrie 2015 s-a inaugurat releul de la Rotunda, judeţul Neamţ.

Oficiul pentru Comunicaţii Sociale

Preluat de pe http://www.ercis.ro

Categorii:Diverse, E bine de ştiutEtichete:, ,

Lasă un comentariu