Nu doar o sută de pâini și o sută de cărți, ci mult mai mult: fericire! (VIDEO)


Nu e suficient să avem viitor, vrem să avem un viitor fericit!

La sfârșit de proiect am tras linie și după o săptămână „de alergături” reușesc să vă prezint realizarea dumneavoastră prin implicarea în proiectul „O pâine și o carte pentru un copil” (Detalii AICI). Sunt plin de fericire și de recunoștință să vă împărtășesc ceea ce ați realizat.

Am strâns 33.758 de lei, echivalentul a aproximativ 7000 de Euro (în funcție de cursul valutar, ziua și locul în care i-am schimbat). Un prieten m-a sunat pe 1 iunie să mă întrebe cum a fost proiectul și dacă am reușit să adun ce mi-am propus (100 de cărți și 100 de pâini și, eventual, 5 tablete). I-am spus uimit de fericire despre cât și cum am reușit… și mi-a răspuns cu aceeași fericire uimită să rotunjesc la 35.000 de lei, diferența fiind din partea lui. Și îi mulțumesc. Și vă mulțumesc tuturor din inimă în numele copiilor, familiilor și a celor suferinzi. Sunteți oameni minunați: ați reușit să faceți fericiți zeci de copii! Dintre toți copiii, cred că eu sunt cel mai fericit „copil” și-mi doresc din inimă să simțiți cum Dumnezeu nu uită binele pe care l-ați făcut celor mici, frații săi. Mă rog la sfânta Liturghie să simțiți cum Dumnezeu nu rămâne dator și vă binecuvântează casa și viața și pe toți cei pe care îi purtați în inimă.

CONCRET aceasta este realizarea dumneavoastră prin proiectul „O pâine și o carte pentru un copil”:

  • în primul rând cărți (mai mult de o sută) și pâine (mai mult de o mie), așa cum ne-am propus de la început. Plus un cadou pentru 85 de copii primit chiar de 1 iunie.
  • 5 computere noi (Laptop ASUS M509DA cu procesor AMD RyzenTM 3 3250U pana la 3.50 GHz, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD RadeonTM Graphics, Slate Grey).  Toate au instalat Windows 10 Home cu licență.
  • Cei care au primit laptopul au primit și un rucsac special și un mouse wireless.
  • 23 de tablete noi (Samsung Galaxy, 10.1″, 32 GB, RAM 2 GB, Wi-Fi). Costurile pentru 8 tablete din cele 23 încă nu sunt acoperite, dar am încredere că se vor găsi și pentru acestea persoane de bunăvoință. Știu că Domnul va avea grijă și vor ajunge cu bine la copilași prin oameni binevoitori.

Dragi binefăcători, dragi cititori, dragi investitori în viitor,
după cum vedeți, împreună nu am dăruit doar pâine, cărți, cadouri, tablete, laptopuri, ci am dăruit mult mai mult: fericire! Fericire și viitor! Până la urmă, nu e important doar să avem un viitor! Nu trebuie să ne mulțumim cu un viitor oarecare. Nu e suficient! E prea puțin! Trebuie să vrem mai mult: trebuie să ne dorim și să muncim pentru un viitor fericit, un viitor bun, plin de iubire, de bunătate și de înțelepciune. Un viitor cu oameni educați!

Banii dumneavoastră, după cum vedeți în clipul de mai jos, sunt în zâmbetul și în fericirea lor. Ați învestit în viitor și vă mulțumesc pentru generozitate și pentru încredere. Dumnezeu să vă răsplătească exact unde și cum știe el că aveți mai mare nevoie.

PS. Unele detalii, imagini și filmulețe pe care le-am primit de la copiii și de la familiile care au beneficiat de ajutorul dumneavoastră nu le pot distribui pe rețele de socializare, însă le pot trimite personal celor care vor să afle mai multe despre acești copii minunați și despre cum am folosit banii. Așadar, cei care doresc îmi pot scrie pe email (paxlaur@yahoo.com) sau pe whatsapp (0040721565663). Dacă cineva dorește să „adopte” un copil pentru a-l ajuta în timpul anului școlar (2020-2021)cu alimente, rechizite, hăinuțe etc. și orice, aș fi fericit să vă pot pune în legătură cu aceștia și împreună să ne îngrijim de viitorul nostru.

Cei care doriți să susțineți în continuare proiectele Paxlaur:

Să ne hrănim viitorul!

PayPal (paxlaur@yahoo.com); RO53BTRLRONCRT0378224401 (RON), Banca Transilvania, Dăncuță Laurențiu RO03BTRLEURCRT0378224401 (EUR), Banca Transilvania, Dăncuță Laurențiu.

€6,00

Categorii:Diverse, E bine de ştiut, educatieEtichete:, , , , , , , ,

Lasă un comentariu