Cu cine-mi petrec timpul


Cărți! Filme! Locuri! Oameni!

Miron Costin, în Despre neamul Moldovenilor, din ce ţară au ieşit strămoşii lor ne spune în dulcele grai moldovenesc: „Nu ieste alta şi mai frumoasă şi mai de folos în toată viaţa omului zăbavă decât cetitul cărţilor ”. Dar mai sunt și filme care merită văzute. Și locuri care merită vizitate. Și mai presus de toate oameni cu care merită să stăm de vorbă.


Am văzut filmul Do You Believe? / El poder de la cruz… Ne face bine, să ne întrebăm măcar din când în când (și asta nu când suntem în biserică) dacă noi credem cu adevărat în Cristos, în ceea ce el ne-a oferit prin Crucea sa, prin patima, moartea și învierea sa. Credem?

Foarte provocatoare această întrebare: dacă într-o zi se vor hotărî să te acuze că ești creștin, vor găsi probe suficiente ca să te condamne? Cum ne trăim credința?

Mai multe detalii despre film AICI: https://en.wikipedia.org/wiki/Do_You_Believe%3F_(film)

sau AICI: https://www.imdb.com/title/tt4056738/?ref_=tt_mv_close


Am văzut „Medjugorje. Filmul” ( https://youtu.be/qUXez6oQHZ8 ) și mi-am amintit de întâlnirile mele cu Dumnezeu în acest loc de har și de cuvintele pe care le-am scris aici acum aproape 10 ani: Medjugorje… un loc unde Dumnezeu şi omul se întâlnesc! (https://paxlaur.com/…/medjugorje-un-loc-unde-dumnezeu…/)

Mai multe detalii AICI: https://www.medjugorjelapelicula.com


Detalii AICI despre „Ia și citește – Tolle lege”

Cartea Confesiuni poate fi citită online AICI: www.humanitas.ro


Citesc, deci cresc! …

Susține proiectele Paxlaur, susține lectura în rândul copiilor săraci! Dăruiește o carte! PayPal: paxlaur@yahoo.com; RO53BTRLRONCRT0378224401 (RON), Banca Transilvania, Dăncuță Laurențiu RO03BTRLEURCRT0378224401 (EUR), Banca Transilvania, Dăncuță Laurențiu. Mulțumesc din suflet!

€5.00

Detalii AICI despre carte și despre Rugăciunea prin care învățăm să ne rugăm ca fii.


Detalii AICI!O carte despre suferința în fața morții propriilor copii, dar mai ales despre puterea și binefacerile iertării. Când suferința ne înrobește, trebuie să vorbim și să ne iertăm pentru a putea trăi din nou. Detalii AICI!


Detalii AICI despre (probabil!) cea mai citita carte din lume (dupa Biblie) si, fara indoiala, cea mai tradusa. Micul Print este un veritabil fenomen cultural…

Detalii AICI

Detalii despre Țăranii, de Wladyslaw Reymont, AICI!


Detalii despre Un veac de singurătate, de Gabriel Garcia Marquez: AICI!

%d blogeri au apreciat: