Nu gândim la fel – BCR


Am primit un email si vreau sa-l fac sa ajunga la cat mai multi:

Nu gandim la fel!

Se apropie Ziua Mondiala a Comunicatiilor Sociale (5 iunie). Este si Anul Familiei in unele dieceze din tara. Cu scopul de a evangheliza aceste mijloace de comunicare va invit la o actiune practica: alaturati-va campaniei de avertizare a BCR-ului scriind un mesaj prin email sau telefonand. Este vorba de un protest la ultima reclama BCR pentru creditul Divers BCR. Daca nu stiti despre ce e vorba puteti vedea aici:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FA8Dxz4L5qM

Reclama TV, dupa cum spunea cineva, „promoveaza adulterul intr-o tara in care concubinajul e la rang de obisnuinta (se pare ca suntem pe locul 3 in Europa), divortul e doar o optiune facila, iar adulterul nu mai surprinde – nici chiar in reclame”.

Puteti scrie cu respect un mesaj propriu de protest sau sa-l trimiteti pe cel de mai jos. Cu cit se vor alatura mai multi, cu atit mesajul va fi auzit mai bine.

Iata adresele unde se pot trimite mesajele de protest:

Contact

Telefon departament Relatii mass-media: 0040213120056

Ionut Stanimir:   ionut.stanimir@bcr.ro

Cezar Marin:      cezar.marin@bcr.ro

Nicoleta Deliu:  nicoleta.deliu@bcr.ro

Twitter:            @infoBCR

***

Buna ziua!

Prin prezenta vreau sa-mi exprim nemultumirea cu privire la reclama la produsul Divers BCR difuzata pe toate televiziunile. Este regretabil că ideea unui act de infidelitate ajunge să fie folosită pentru promovarea produsului. Consider reclama respectiva o ofensa pentru orice persoana cu bun simt. Nu cred ca BCR-ul si-a propus sa promoveze promiscuitatea si adulterul. Nu in felul acesta va veti mari numarul clientilor. Cunosc foarte multi care pastreaza valorile morale in viata de familie.

NU gandim la fel!

Mă alatur astfel protestului facut de mai multi impotriva acestei reclame si va rog sa va schimbati atitudinea in campania dvs de marketing si sa retrageti relcama.

Cu respect,
Laurentiu

Categorii:E bine de ştiutEtichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: