Clipe de vis: beatificarea monseniorului Vladimir Ghika

Vladimir GhikaAcest video este pentru cei care vor să (re)vadă clipele de vis trăite la Bucureşti, sâmbătă, 31 august 2013, ziua în care mons. Vladimir Ghika a fost declarat fericit. Sfânta Liturghie de beatificare a fost în Bucureşti, la Romexpo!

Fercite Vladimir Ghika, roagă-te pentru noi!

Reclame

16 gânduri despre „Clipe de vis: beatificarea monseniorului Vladimir Ghika

 1. Principe din nastere, cersetor din iubire, cum a fost denumit pe drumul crucii parcurs cu atita demnitate si iubire, Vladimir Ghika a fost rasplatit de ISUS-dupa merit- dupa o viata in slujba SLUJIRII, in numele IUBIRII.

  Apreciază

 2. Regret amarnic ca nu am participat la beatificarea monseniorului Vladimir Ghika.Sunt constienta de ce am pierdut. Asemenea zile de o asa mare incarcatura si valoare sunt putine in viata unui om.MEA CULPA !!!!!
  Ma bucur in schimb parinte Laurentiu, pentru faptul de a fi fost prezent si de a fi primit si trait un asa frumos DAR al Cerului, cu siguranta o zi de neuitat .

  Apreciază

  1. Da, nu cred ca voi uita ziua aceasta. Plus ca simt o legatura speciala cu acest nou fericit, in conditiile in care ziua nasterii sale pentru cer (16 mai) este ziua nasterii mele pentru acest pamant. El sa ne mijloceasca toate harurile pentru a ajunge la sfintenia la care ne cheama Domnul!

   Apreciază

 3. Intr-adevar ca VLADIMIR GHIKA a stiut sa mearga pe urmele lui Isus cu o credinta pura si iubindu-l pe aproapele lui ca pe el insusi. Chiar daca a fost condamnat si chinuit de comunisti, de cei care erau inpotriva Bisericii, El nu si-a pierdut credinta si a stiut sa duca Crucea lui pina la sfirsit, cu demnitate si cu multa iubire. Multumesc!

  Apreciază

 4. Totul a fost inaltator, am primit multe haruri si binecuvantari(s-a simtit), un eveniment unic in Romania, dar unic si in viata mea si probabil a multora, imi pare rau ca nu v-am intalnit Pr.Laurentiu, am sperat a va vad macar de la distanta, m-as fi bucurat.
  Am avut onoarea sa dau mana si sa ating inelul cu buzele, Prea Sfintitului Episcop Gherghel, a fost pentru mine o sarbatoare de neuitat, am simtit pentru putina vreme ceea ce dorea Fer.Vladimir Ghica: UNITATE. Am fost acolo impreuna, toti frati, ne-am rugat impreuna. Ce fain!!! Va multumesc pentru simplitatea si delicatetea dumneavoastra, pentru tot! Lui Dumnezeu i se atribuie totul, iar noua slujirea. sa ne ajute bunul Dumnezeu sa ne slujim unii altora mereu!
  Nimic nu este intamplator!!! Deo gratias!

  Apreciază

  1. Dumnezeu lucrează atât de rafinat cu noi și trebuie zilnic să/i mulțumim pentru tot frumosul pe care îl pune în viața noastră, pentru tot ce ne aduce în fiecare clipă. Totul este darul lui: viața, prietenii, sfinții… Domnul să ne ajute să devenim și noi un dar unul pentru altul și împreună pentru Dumnezeu.

   Mi-a părut bine și mi-a plăcut enorm că Domnul mi-a dat, ne-a dat, harul de a participa la această beatificare. A fost de vis. Deo gratias!
   Domnul să vă binecuvânteze prin sfinții săi și să ne țină mereu uniți în rugăciune!

   Apreciază

 5. cand toti din sala aceea imensa au rostit Crezul,mi s-a ridicat parul pe cap,pentru mine a fost ceva deosebit,am urmarit acasa la tv stand in picioare pe tot parcursul slujbei si m-am rugat lui Dumnezeu sa ma ajute sa fiu mai buna,mai curata sufleteste,sa se uneasca biserica catolica cu cea ortodoxa si sa traim ca fratii uniti in credinta !…e clar ,pentru mine acest eveniment m-a schimbat mult,simt ca Fericitul Parinte Vladimir Ghika o sa ne ajute foarte mult cand o sa-i cerem ajutorul in rugaciunile noastre!LAUDAT SA FIE ISUS!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

paxlaur@yahoo.com 7:00 - 22:00
%d blogeri au apreciat asta: