How a handyman showed me the contagious power of goodness

Sometimes all the bad news out there, all the ugliness, weighs heavy. But then along comes something that reminds you of the goodness that’s closer than you think  — little gems of kindness and thoughtfulness that help restore your faith in humanity. I had missed the call a couple of days earlier and finally noticed the voicemail.…

http://aleteia.org/2016/10/13/how-a-handyman-showed-me-the-contagious-power-of-goodness/

Reclame

3 gânduri despre „How a handyman showed me the contagious power of goodness

 1. Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru tot ceea ce faceti pentru noi cititorii! Si nu numai. De 2 ani trec printr-o perioada cu profunde framantari interioare, toate pe marginea unor situatii destul de bizare, presarate deopotriva cu suferinta dar si cu bucurie sufleteasca, toate insa intr-un amalgam de intrebari fara raspuns si cautari parca fara vreun sfarsit.

  Dar astazi s-a intamplat ceva ce in sfarsit mi-a adus lumina in inima si in suflet. Citeam meditatia pentru ziua de azi din cartea „DE LA RASARIT PANA LA APUS” si am simtit o profunda recunostinta pentru toti pastorii si munca si cuvintele lor minunate, cu care ne ajuta sa trecem de fiecare zi, incercand sa fim oameni mai buni si mai apropiati lui Dumnezeu. Si uitandu-ma la numele parintilor care au scris meditatiile zilnice din carte, mi-a venit in minte si numele dvs., pe care l-am intalnit tot acolo, in urma cu ceva vreme. In secunda urmatoare mi-a venit in minte blogul dvs. pe care il citesc atunci cand caut liniste si alinare sufleteasca. Asa ca am intrat si azi aici. Iar cu doar 2 click-uri mai departe am ajuns intr-un loc in care am gasit in sfarsit raspunsul la toate intrebarile cu care imi bat capul de 2 ani de zile si care in ultima luna s-au accentuat si nu mi-au mai dat pace:

  http://aleteia.org/2016/10/08/25-secrets-of-spiritual-struggle-that-jesus-revealed-to-st-faustina/

  Am gasit si versiunea in limba romana:
  http://lumea.catholica.ro/2015/06/isus-catre-sf-faustina-25-de-secrete-despre-lupta-spirituala/

  Ii multumesc din suflet lui Dumnezeu pentru ca existati!

  Apreciază

  1. Vă mulțumesc și eu și vă asigur de rugăciunea mea. Zilele acestea voi fi la Fatima și promit înaintea Domnului să vă pomenesc în rugăciune la altarul său. Prin mijlocirea Preacuratei, Regina păcii, să vă bucurați de liniștea inimii și a vieții.
   Laudă și mulțumire să fie în orice moment Domnului, creatorul și stăpânul sufletului nostru!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

paxlaur@yahoo.com 7:00 - 22:00
%d blogeri au apreciat asta: