Cristos trăiește și astăzi și despre prezența și forța sa vorbește sângele martirilor care nu încetează să curgă nici măcar după două mii de ani.

Haideți să vedem câți dintre noi sunt dispuși să spună împreună cu apostolul Paul și cu martirii timpului nostru: „Oamenii ne batjocoresc, iar noi îi binecuvântăm; ne prigonesc, iar noi răbdăm; ne calomniază, iar noi avem cuvinte de mângâiere”. Câți dintre noi se pregătesc dimineața pentru o viață de martir, iar seara îi mulțumesc Domnului pentru că i-a întărit în clipele de încercare și nu au răspuns la rău cu rău?!

Prea târziu te-am iubit...

Domnul este pacea si siguranta noastraNu sunt puțini cei care își argumentează necredința și disprețul față de cele sfinte invocând lipsa unor adevărate modele de viață creștină. Mulți spun: „Dacă ar trăi astăzi Cristos, l-aș iubi. Dacă l-aș vedea, dacă i-aș asculta cuvintele, dacă mi-ar da să văd minunile sale, cu siguranță că aș deveni și eu un bun creștin, un sfânt. Însă… când privesc în jur, chiar și în viața celor ce-și spun creștini, sunt dezamăgit. Este o atât de mare diferență între Cristos și creștini”. Cu siguranță fiecare am fost martorii unor astfel de replici. Însă oare chiar așa să fie?! Oare Cristos nu este viu? Oare chiar a încetat el să vorbească și să înfăptuiască lucrări minunate? Oare chiar lipsesc modelele de viață creștină?

Cristos trăiește, predică și face minuni și astăzi. El este și astăzi „stăpânul sâmbetei”, Domnul timpului și al istoriei. Doar că ecoul prezenței și al minunilor sale nu…

Vezi articolul original 798 de cuvinte mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

paxlaur@yahoo.com 7:00 - 22:00
%d blogeri au apreciat asta: