Prea târziu te-am iubit…

(Unul singur este învăţătorul nostru, Cristos, iar noi toţi suntem fraţi!)

Cristos trăiește și astăzi și despre prezența și forța sa vorbește sângele martirilor care nu încetează să curgă nici măcar după două mii de ani.

Posted by Paxlaur pe 17/06/2017

Haideți să vedem câți dintre noi sunt dispuși să spună împreună cu apostolul Paul și cu martirii timpului nostru: „Oamenii ne batjocoresc, iar noi îi binecuvântăm; ne prigonesc, iar noi răbdăm; ne calomniază, iar noi avem cuvinte de mângâiere”. Câți dintre noi se pregătesc dimineața pentru o viață de martir, iar seara îi mulțumesc Domnului pentru că i-a întărit în clipele de încercare și nu au răspuns la rău cu rău?!

Prea târziu te-am iubit...

Domnul este pacea si siguranta noastraNu sunt puțini cei care își argumentează necredința și disprețul față de cele sfinte invocând lipsa unor adevărate modele de viață creștină. Mulți spun: „Dacă ar trăi astăzi Cristos, l-aș iubi. Dacă l-aș vedea, dacă i-aș asculta cuvintele, dacă mi-ar da să văd minunile sale, cu siguranță că aș deveni și eu un bun creștin, un sfânt. Însă… când privesc în jur, chiar și în viața celor ce-și spun creștini, sunt dezamăgit. Este o atât de mare diferență între Cristos și creștini”. Cu siguranță fiecare am fost martorii unor astfel de replici. Însă oare chiar așa să fie?! Oare Cristos nu este viu? Oare chiar a încetat el să vorbească și să înfăptuiască lucrări minunate? Oare chiar lipsesc modelele de viață creștină?

Cristos trăiește, predică și face minuni și astăzi. El este și astăzi „stăpânul sâmbetei”, Domnul timpului și al istoriei. Doar că ecoul prezenței și al minunilor sale nu…

Vezi articol original 798 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: