Râuri de apă vie


Celui care îi este sete, să se apropie de Isus: Domnul continuă să fie și astăzi izvor de apă vie. Pentru toți! Trebuie doar să ne apropiem de el și să bem. Nu doar că ne vom potoli setea de adevăr, de dreptate, de iubire, de frumos, ci mult mai mult: vom simți că în noi se împlinește tot cuvântul său. Vom simți că din noi țâșnesc râuri de apă vie pentru cei din jurul nostru. 

Da, cuvântul Domnul este valabil și astăzi, și este valabil pentru toți cei care se apropie de el: „Dacă îi este sete cuiva, să vină la mine şi să bea! 38Cel care crede în mine, după cum spune Scriptura, «râuri de apă vie vor curge din pieptul lui»” (In 7,37-38).

Cine l-a întâlnit pe Cristos, cine și-a potolit setea la izvorul său, nu poate doar primi, doar lua la nesfârșit. Începe să dea, și dă din belșug. Ca Domnul. Începe să aibă viață, viață adevărată din care izvorăsc râuri de apă vie, râuri de generozitate, râuri de har.


Cei care vor să ajute un copil necunoscut și să susțină Proiectul Paxlaur – „Școala din inima copiilor (necunoscuți)” -, o pot face prin: 

  • prin Banca Transilvania:

cont în Lei: RO53BTRLRONCRT0378224401 (RON), Dăncuță Laurențiu 

cont în Euro: RO03BTRLEURCRT0378224401 (EUR), Dăncuță Laurențiu.

  • prin PayPal/VISA/MASTERCARD/MAESTRO

Școala din inima copiilor (necunoscuți)

Pentru un copil, poți fi tu izvorul de apă vie, speranța și viața lui, dăruind din ceea ce ai primit, din ceea ce ai și mai ales din ceea ce ești. Donează

€10.00

Categorii:Predici si meditatiiEtichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: