Dă-ne, Doamne, o inimă de mamă și fă să fie primăvară în toate inimile!


Atât de multe inimi în jurul nostru, dar atât de puține sunt inimi de mamă. Ba chiar în noi se rânduiesc inimi și inimi, dar atât de puțin rămânem statornici în a fi oameni cu inimă de mamă. Ne este greu să fim oameni care îmbrățișează cu sinceritate, oameni care corectează cu dragoste, oameni care iartă din inimă, oameni care muncesc cu seninătate, oameni preocupați de binele celorlalți, în special de binele celor mici. 

Să ne dăruiască Domnul primăvara inimii. Să înflorească în noi o inimă de mamă: să gândim curat, să vorbim frumos, să acționăm blând, întocmai ca Maria, Mama lui Cristos și mama noastră. Nimeni să nu plece trist din viața noastră, din casa noastră, din fața noastră. Nimeni să nu plece de la noi flămând, însetat, gol, trist, exact cum ne învață Cristos. Toți să primească de la noi ceea ce caută și au nevoie pentru a fi liniștiți, încrezători, fericiți. Prezența noastră să fie o mângâiere pentru cei bolnavi, suferinzi, singuri. Să ducem în viața celorlalți măcar o fărâmă din ceea ce este Dumnezeu, din mângâierea unui Dumnezeu Tată care ne iubește, ne primește și ne îmbrățișează cu o inimă de mamă. 

Vă doresc tuturor – episcopi și preoți, persoane consacrate și laici, guvernanți și academicieni, politicieni și medici, profesori și elevi, muncitori și pensionari, bătrâni și tineri, părinți și copii, bunici și nepoți – o inimă de mamă. Doar așa va fi cu adevărat primăvară în casa noastră, în țara noastră și în lumea întreagă!

Primăvară frumoasă tuturor. Frumoasă ca o inimă de mamă! 

Categorii:E bine de ştiut, Predici si meditatiiEtichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: