Fiori (spre trezire!)…

Dacă vrei să numeri minunile pe care Domnul le-a făcut pentru tine, începe cu primele două: darul vieții și harul botezului. Fii recunoscător!

Prea târziu te-am iubit...

Judecata universalaDacă am fi cu adevărat atenți și pătrunși de credința în Cristos când citim fragmentul evanghelic de astăzi, cred că am simți cum ne trec fiorii. Rezonanța cuvintelor lui Cristos în inima noastră trebuie să fie tulburător de puternică: „Vai ție!”. Da, ție! Mie și ție Domnul astăzi ne amintește că a făcut atât de multe lucruri minunate pentru noi, că ne-a salvat în mod miraculos din apele morții și totuși suntem atât de departe de credință, atât de departe de convertire.

Dacă vrem să numărăm minunile pe care Domnul le face zi de zi în viața noastră, este suficient să ne uităm la știrile de la televizor și să începem enumerarea: astăzi Domnul ne-a ocrotit și nu am fost victimele unui atentat terorist, nici nu am făcut un accident rutier, nu am fost tâlhăriți, nu am murit. Sau, astăzi, deși suntem în suferință, deși bolnavi, am găsit forța de…

Vezi articolul original 1.039 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

paxlaur@yahoo.com 7:00 - 22:00
%d blogeri au apreciat asta: