Irlanda îl așteaptă pe Sfântul Părinte


irlanda il asteapta pe papa Francisc

Imaginea zilei: copii „echipați” să meargă să-l întâlnească pe Sfântul Părinte papa Francisc, duminică, 26 august, la sanctuarul din Knock (Irlanda).


Joshua (4) and Joseph (3) are pictured in their Pope Francis costumes ahead of their trip to Knock to see the pontiff on Sunday morning. Photograph: Donna El Assaad (https://www.irishtimes.com/news/ireland/irish-news/images-of-the-day-1.3605698)

Categorii:Familia, Imagini si fotografii, Papa Francisc, ziua mondiala a familiilorEtichete:, , , ,

2 comentarii

 1. Abuz asupra copiilor. Sa umpli niste minti nevinovate cu niste aberatii care sa ii faca niste enoriasi fideli pe viitor, e o crima impotriva umanitatii.

  Apreciază

  • Crimă împotriva umanității este sau poate fi considerată orice viziune îngustă! Inclusiv asta! Să privești imaginea de mai sus și să vezi „abuz asupra copiilor” mi se pare destul de limitat. Până la urmă, cine este mai nociv pentru societate: un „taliban” (a se citi extremist/criminal etc.) creștin sau un „taliban” ateu sau un „taliban” obtuz? Cred că toți „talibanii” sunt la fel de periculoși. Așa că ar fi mai bine să ne rugăm ca Dumnezeu (sau, dacă nu credem în Dumnezeu, să facem tot ce ne pricepem mai bine!) să ne elibereze de „extremismele” din propria viață! (cf. Evanghelia după Matei 7,1-5).
   O zi cu mai multă pace!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: