Mulțumesc celor care ați susținut „Povestea mamei de pe locul doi”!


Pe drept cuvânt se spune: „Cine salvează o viață, salvează întreaga lume” (Talmud).

Vă mulțumesc pentru că ați făcut posibilă o lume nouă. Vă mulțumesc pentru bucuria imensă făcută unei persoane care a iubit și a salvat o viață, unei persoane care iubește viața și copii fără să se descurajeze. Prin generozitatea dvs. a primit un laptop, va putea să-și continue studiile universitare și, acum când copilul urmează să fie botezat, va primi și un frumos cadou.

Să fiți binecuvântați!

Rămânem uniți în rugăciune și în fapte bune, mai ales în aceste zile atât de încărcate de mireasma Crăciunului și a darurilor. Dăruind vom dobândi o viață nouă!


Detalii despre proiectul „Povestea mamei de pe locul doi” dar și despre alte proiecte Paxlaur puteți citi AICI: Povestea mamei de pe locul doi și alte proiecte Paxlaur.


Povestea mamei de pe locul doi

Dacă vreți să ajutați, puteți susține Paxlaur și proiectul lunii noiembrie prin: PayPal: paxlaur@yahoo.com. (VISA, MASTERCARD etc.) Sau prin Banca Transilvania: în RON: RO53BTRLRONCRT0378224401 (RON) în EURO: RO03BTRLEURCRT0378224401. Vă mulțumesc! Dăncuță Laurențiu. Domnul să ne țină uniți în rugăciune și în facerea de bine!

€9.00

Categorii:E bine de ştiut, educatie, Proiectele PaxlaurEtichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: