Tata…


Astăzi, 9 martie, tatăl meu ar fi împlinit 63 de ani. Din inimă, vă cer o rugăciune pentru el. Sper că e în Paradis. Sper că e într-un loc în care e doar PACE! Dar vă cer o rugăciune și pentru toți copiii rămași orfani din causa războiului… Și să nu uităm că război nu e doar în Ucraina: războiul nu a început acum două săptămâni cu invazia rușilor și, din păcate, nici nu se va termina după conflictul din Ucraina. De mult timp se vorbește despre „al treilea război mondial pe bucăți”… Să ne rugăm pentru pace și pentru toți tații nevoiți să se despartă de familia lor, de copii și de soție… Ce dureroase sunt aceste despărțiri… Nici un copil, nici un tată, nici o familie nu ar trebui să treacă prin așa ceva! Să fie pace!

Să ne rugăm pentru pace și pentru toți tații din lume care și-au pierdut copiii, familia… și pentru familiile din care lipsește această „figură” atât de necesară: tatăl! 

Ne rugăm și în același timp continuăm și astăzi să fim alături de frații noștri mai mici (Detalii AICI despre proiectul Paxlaur: FRAȚII MEI MAI MICI). Pentru mulți din ei noi nu suntem doar vecini sau frați, ci le suntem totul: și mamă, și tată, și familie, pentru că nu mai au nimic, decât pe noi și pe Dumnezeu. 

Mulțumesc celor care au răspuns deja cu generozitate: oferta și rugăciunile dvs. se simt deja în viața celor mici care au fugit din fața războiului și a morții!


În timp ce „lumea” trimite bombe, noi oferim iubire! Mamele și copiii rămași fără tată merită această mângâiere… Merită să vadă și să simtă că lumea e mai mult decât ura și războiul, că dragostea este mult mai puternică și nu are hotare…

Vă aștept alături de proiectul Paxlaur: Frații mei mai mici (DETALII AICI despre cei șase copii și trei mame singure). Să răsune în inima noastră și în lumea întreagă acest cuvânt al Domnului: „Tot ce ați făcut unuia dintre frații mei cei mai mici, mie mi‑ați făcut” (Mt 25).

Poți ajuta prin: PayPal: paxlaur@yahoo.com;

sau prin Banca Transilvania:
cont în Lei: RO53BTRLRONCRT0378224401 (RON), Dăncuță Laurențiu
cont în Euro: RO03BTRLEURCRT0378224401 (EUR), Dăncuță Laurențiu.

Vă mulțumesc din suflet!

FRAȚII MEI MAI MICI

€10.00


Categorii:E bine de ştiut, Familia, Proiectele PaxlaurEtichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: