Viața mea: o casă pentru copii fericiți! (video)


Indiferent cum și când ajunge cineva în viața ta, indiferent cum și de ce se apropie cineva de tine, indiferent cine este, mic sau mare, sărac sau bogat, sănătos sau bolnav, nu lăsa niciodată pe nimeni să plece de lângă tine nefericit. Și dacă nu ai reușit din prima, fă-l să se întoarcă. Și dacă nu vrea să se întoarcă, mergi după el și mergi cu el până când drumul va fi plin de fericire pentru amândoi.

Pentru o zi casa și viața mi-au fost casă pentru copii fericiți. Chiar dacă în viața de zi cu zi suferă lipsuri – lipsa părinților, familii destrămate, sărăcie, boală – a fost ca o minune: am văzut pe chipul lor fericire. Multă fericire! Și a fost o fericire contagioasă pentru toți, mici și mari!

Am pregătit daruri pentru ei, i-am primit cu drag și ne-am rugat împreună. Prima parte:

Apoi am sărbătorit! A doua parte:

A fost de vis!

Vă mulțumesc tuturor celor care, într-un fel sau altul, m-ați susținut și mă susțineți în această dorință de a alina suferința celor mici. Vă mulțumesc pentru că într-adevăr alinați suferința celor mici din jurul dvs. Sunteți un bun exemplu și o bună motivație pentru mine. Împreună nu oferim doar hrană sau lemne sau educație, ci oferim mult mai mult: FERICIRE ȘI SPERANȚĂ! 


Poate că nu putem „repara” tot răul făcut copiilor, poate că nu putem tămădui toată suferința lor, poate că nu putem acoperi toată neglijența, dar putem reda zâmbetul și demnitatea multor copii, putem alunga singurătatea din multe inimi, putem preveni multă tristețe și suferință din viața celor mici.

Anul acesta – 2021 – transform cadourile de ziua mea în lemne – sursă de lumină, căldură și hrană – pentru copiii săraci… Participă și tu la proiectul Paxlaur: Ofer(ă) „un lemn” unui copil și du în viața unui copil lumină, căldură și hrană. Detalii AICIhttps://paxlaur.com/2021/05/01/ofera-un-lemn-unui-copil/


Cei care doresc să susțină blogul și proiectele Paxlaur (detalii AICI)
pot afla detalii scriind AICI 
sau la adresa paxlaur@yahoo.com.

Susține proiectele Paxlaur prin:

  • PayPal: paxlaur@yahoo.com;
  • RO53BTRLRONCRT0378224401 (RON), Banca Transilvania, Dăncuță Laurențiu
  • RO03BTRLEURCRT0378224401 (EUR), Banca Transilvania, Dăncuță Laurențiu.

Ofer(ă)„un lemn” unui copil sărăc…

€7.00

Despre acest proiect puteți citi aici:

Categorii:E bine de ştiut, Predici si meditatii, Proiectele PaxlaurEtichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: